Menú principal 

 


 


En el Centre Eqüestre Vilaformiu tenim una parada amb 2 sementals pura raça àrabs de raid. A continuació us exposem un breu historial i les condicions de cubrició.

            ABHA EL DEIR:

És un semental de capa torda fill de la prestigiosa euga de la ramaderia Ses Planes ABHA YAMIR. Aquest magnífic exemplar amb 1’56 m d’alçada destaca pel seu bon caràcter i per demostrar unes condicions excel·lents per a qualsevol activitat esportiva eqüestre, especialmet, velocitat i resistència.

Els seus resultats esportius més destacats són els següents: 1ª posició en el Cross eqüestre Camí dels Bons Homes el 1999, 2ª posició en el Campionat Absolut de Catalunya de Velocitat de cavalls P.R.À. l’any 2000, 2ª Posició i Best Condition al raid de 80 km de Tarragona l’any 2001, 1ª posició al Campionat Absolut d’Aragó de Raid l’any 2002, Medalla d’or per equips al raid F.E.I. 120 km de Vitòria el 2003, 6è classificat al raid CEI ** de Catus 2004 (França).


TAMARINDO 1977

 

 

ABHA YAMIR

JACIO

JACA

TABAL

TEORICA

MAQUILLO

OCALINA

ABHA TABIR

ABHA HAMIR

GALEON

PALMADA

BAMBU

GARBI


CONDICIONS DE CUBRICIÓ:

            Preu: 600 €. S’abonarà el 50% en el moment de la cubrició i la resta amb l’euga plena.

DIRAM DE FAUST:

És un P.R.À. aletzà adquirit a la subhasta de Paris, descendent de DYNAMITE III, ESMET ALI, AZEM i KESSEB entre d’altres. Aquest exemplar destaca per la seva robustesa, l’armonia dels seus moviments, la seva velocitat i sobretot la seva resistència.

En la seva breu carrera esportiva cal destacar els següents resultats: 2ª posició al raid 90 km del Berguedà 2001, medalla de bronze per equips al Campionat Absolut de Catalunya de Raid de 120 km l’any 2001 i 2ª posició i Best Condition al raid de 90 km del Berguedà l’any 2002.TOUWAYSSAN (TN)

 

 

BAHREIN (TN)

DYNAMITE III (TN)

CHIMEL (TN)

ESMET ALI (TN)

NACHOUA (TN)

MISK (TN)

SAFIA (TN)

KESSEB (TN)

NEDA (TN)

SIBAWAIH (TN)

REMADA (TN)

AZEM (TN)

FERIAL (TN)


CONDICIONS DE CUBRICIÓ:

            Preu: 360 €. S’abonarà el 50% en el moment de la cubrició i la resta amb l’euga plena. Semen congelat.


[ Inici ]